Algemene Voorwaarden

ARTIKEL 1. ALGEMEEN

Onderstaande algemene voorwaarden zijn van toepassing op boekingen van het appartement voor het huren, bij verhuurder.

ARTIKEL 2. KOSTEN EN HUURPERIODE

De huurprijzen zijn exclusief, schoonmaak/energie. De aankomst en vertrekdag is zaterdag, tenzij anders vermeld. De aankomst is vanaf 12.00 uur. Het vertrek is voor 09.00 uur.

ARTIKEL 3. BOEKING EN BETALING

De reserveringsaanvraag is slechts een aanvraag die wij dienen te bevestigen. Wij houden ons het recht voor een aanvraag te weigeren. De huurder dient binnen 4 dagen na ontvangst van de factuur een aanbetaling/borg van € 150,- voor appartement te voldoen. Uw boeking is dan definitief. De verdere betaling; de helft 3 maanden voor vertrek, het gehele bedrag 6 weken voor vertrek. Indien de betalingen niet binnen de betalingstermijnen zijn voldaan en op een of meerdere herinneringen niet wordt gereageerd, houden wij het recht voor deze periode aan een derde te verhuren. Niet reageren/betalen betekent annuleren.

De borg wordt binnen 4 dagen na het netjes achterlaten van het appartement op de rekening van de huurder terug gestort. De huurder dient aangebrachte schade direct telefonisch te melden aan de verhuurder. De eigenaar heeft het recht ontstane kosten in te houden van de borg. De ontstane kosten zijn meestal te verhalen op de verzekering. Indien er bij aankomst schade wordt geconstateerd dient dit onmiddellijk gemeld te worden.

ARTIKEL 4. ANNULERING

Het boekingsformulier is bindend. Bij annulering tot 3 maanden voor aanvraag van het verblijf is het aanbetalings bedrag verschuldigd. Bij annulering tussen 3 maanden en 6 weken voor aanvang van het verblijf is een bedrag van 50% van de huursom verschuldigd. Bij annulering 6 weken of minder voor aanvang van het verblijf is de volledige huursom verschuldigd.

Bij uw verzekeraar of bank kunt u een annuleringsverzekering afsluiten

ARTIKEL 5. ROKEN, HUISDIEREN, HUISREGELS

Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in het appartement. De huisregels zijn aanwezig in het appartement en/of zijn beschikbaar gesteld dmv email en dienen gelezen en opgevolgd te worden.

ARTIKEL 6. AANSPRAKELIJKHEID

Verhuurder is niet aansprakelijk voor diefstal, verlies of schade van welke aard, ook tijdens of ten gevolge van een verblijf in ons appartement.

ARTIKEL 7. PRIVACY

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor de reservering van ons Appartement en stellen die niet beschikbaar aan derden conform de nieuwe Europese regelgeving.

Nieuws

Nieuwe Mitterleger lift in Zillertal Arena

De Mitterleger lift in Zillertal Arena wordt vervangen door een super moderne 6-persoonsstoeltjeslift.

Nieuwe lift 2024/2025

Vervanging Duxer Alm Bahn op de GerlosPlatte

Laatste Nieuws

De winter is voorbij, op naar een mooie zomer